Jäsenetuja

Suomen Merimies-Unionilla on mukavia mökkejä vuokrattavana jäsenistölleen.

Talven ja kevään 2024 mökkivaraukset


Talvi- ja kevätkausien mökkihaku on käynnistynyt Himoksen, Tahkon ja Levin mökkeihin. Muut mökit ovat varattavissa ilman arvontaa.Viikot 7-16 (12.2.-22.4.) jaetaan arvonnassa johon voi osallistua yhteensä neljällä varauksella, samoihin tai eri mökkeihin sekä samoille tai eri viikoille. Hiihtolomakaudella mökit vuokrataan viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin. Arvontaan osallistut mökkisivuilla valitsemalla ensin haluamasi mökin ja ajankohdan jonka jälkeen täytät arvontalomakkeen.

Arvontaan voi osallistua 30.11.2023 asti ja arvonta suoritetaan joulukuun alussa. Arvonnassa voittaneille lähetetään sähköpostilla ohjeet varauksen maksamiseksi. Maksun eräpäivä on 14 vuorokautta ilmoituksen saamisesta ja maksu suoritetaan nettipankissa ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Muut mökit, eli Kustavi, Velskola, Villa Varpunen ja Meripesä ovat varattavissa koko kevätkauden 2.6.2024 asti ilman arvontaa (Meripesä vain Lounais-Suomen osaston jäsenille). Himos, Tahko ja Levin mökit ovat varattavissa ilman arvontaa viikot 1-6 (1.1.-12.2.) ja 17-22 (22.4.-2.6.2024) välisinä aikoina.

Tutustukaa SMU:n jäsenetuihin ja mökkien varaussivustoon alla olevista painikkeista.Suomen Merimies-Uniolla on mökki mm. Levillä
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.