Jäsenetuja

Spa Hotel Runni

Olemme saaneet jäsenetuja Spa Hotel Runnilta Iisalmesta.

Edut voimassa vuoden 2024 loppuun, tai erikseen tälle sivustolle ilmoittavaan ajankohtaan.

Majoitukset kolme yötä kahden hinnalla. Sisältää aamiaisen ja vapaan Spa-osaston käytön.  (lauantaisin 15.6.2024 asti, Lauantai Brunssi klo 9-13  25,90 €/ hlö, korvaa aamiaisen)


Varaamalla myyntipalvelun kautta, esittämällä jäsen korttisi Spa Hotel Runnissa.  

Sama koskee myös karavaanareita eli matkailuautojen ja matkailuvaunujen paikkoja. Näiden paikkojen ollessa vapaina. (Karavaanareille ei kuulu aamiainen, eikä kylpylänkäyttö, nämä erimaksusta.)

Varaukset teet, myyntipalvelu@spahotelrunni.fi  / 0406671846 (arkisin 9-16) ja Spa Hotel Runnin nettisivuille pääset tutustumaan tästä. 

Varaudu esittämään pyydettäessä voimassa oleva Suomen Merimies-Unionin Sisä-Suomen ammattiosaston  (001)  jäsenkortti, majoittautuessa Spa Hotel Runniin.  Etu koskee samaan huoneeseen majoittautuvia henkilöitä.

Poikkeuksena joulu 23-25.12.2024, jolloin normaalihinnat.

Ohjelmaillat eri maksusta, tutustu tapahtumakalenteriin.

Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin. 

Muista siis ottaa jäsenkorttisi mukaan lomalle lähdettäessä. 

Lisäksi tälle sivustolle voidaan tulla lisäämään hetkellisiä erikoistarjouksia, jotka ovat tarkoitettu vain osaston jäsenistölle, sekä majoittautuessaan perheen jäsenille. Erikoistarjouksista ei saa ylimääräisiä alennuksia.KESÄTEATTERIA

Toijalan Näyttämö ry

Liian paksu perhoseksi

Toijalan Näyttämöltä jäsenetu osaston jäsenistölle:

(Normaalihintaiset liput 20€)

Liput jäsenistölle 15€:lla tekemällä varaukset etukäteen joko  www.toijalannayttamo.com tai
puhelimitse 040-744 3517

Mainitse varausta tehdessäsi Merimies-Unionin Sisä-Suomen ammattiosaston jäsenyys ja sovitusta alennus hinnasta 15€. 

(Alennus hintaisen lipun voit lunastaa itsellesi ja seuralaisellesi, siis max 2 kpl)

Liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen näytöksen alkua.

Varaudu todistamaan lippua lunastaessa ja näytökseen mennessä jäsenyytesi, eli jäsenkortti mukaan.

Liian Paksu Perhoseksi on koskettava komedia suurikokoisesta ja tomerasta Kaisusta, joka lähtee kauppa-apulaiseksi Ruutinojalle. Siellä Kaisua odottaa kurjaan kuntoon päästetty sekatavarakauppa ja sen kauppias Erni.  Rakkaus ei katso muotoa tai murretta, mutta Kaisun ja Ernin yhteinen taival on kovin kuoppainen. Kapuloita rattaisiin pistävät Ernin shoppailuun hurahtanut sisko Viivi ja kärkäskielinen äiti Ellida, jotka häärivät samassa pihapiirissä.

Esityspaikka: Toijalan satamassa osoitteessa: Kangassaarentie 8, 37800 Akaa 

Kesäteattreissa on 240 paikkainen katettu katsomo.

Toijalan Näyttämö ry on vireä yli 70-vuotias harrastajateatteri, joka on koko toimintansa ajan luonut nautittavia teatterielämyksiä sekä akaalaisille että ympäri Etelä-Suomea saapuville katsojille. Kävijämäärä on ollut tasaisessa nousussa jo usean vuoden ajan. Taitavat näyttelijät, onnistuneet näytelmävalinnat ja pätevät ohjaajat lupaavat hyvää menestystä myös jatkossa.

Toijalan Näyttämö on Suomen Harrastajateatteriliiton ja Työväen Näyttämöiden Liiton
jäsen sekä TaideAkaa ry:n jäsenyhdistys. Kaupungin kulttuurityöryhmään se on kuulunut vuodesta -97.

TOIJALAN
NÄYTTÄMÖ
Puh. 040 - 744 3517
Sähköposti: info (at) toijalannayttamo.com

Savonlinna-Risteilyt

"Nauti unohtumattomista risteilyistä Savonlinnassa Savonlinna-Risteilyjen aluksilla. m/s IEVA ja m/s ELVIIRA valmiina palvelukseen. Tutustu reitteihin, palveluihin ja varaa matkasi!"

Jäsenetuna Savonlinna-Risteilyiltä alennuksia.

Liput voit ostaa verkkokaupasta tai rannasta lähtiessä. 

Verkkokaupasta ostat liput alennuskoodilla: smu-sisasuomi 

Etukäteen liput ostaessa verkkokaupasta varmistat paikkasi risteilylle.

Alennukset koskevat maisemaristeilyitä Savonlinnan ympäristöön.

Lippukauppaan ja Savonlinna-risteilyiden kotisivuille linkistä.

Varaudu esittämään Jäsenkorttisi. Älä unohda jäsenkorttia, ota se mukaan retkelle.

Koko perheen voimin retkelle kesäiseen Savonlinnaan!

Alennukset:

Aikuiset alennus hinta 20€ (normaali lipun hinta 23€)

opiskelijat ja eläkeläiset alennus hinta18€ (normaali lipun hinta 20€)

Lapset alennus hinta 10€ (normaali hinta 12€)

Savonlinna, tämä Saimaan helmi, kutsuu sinut unohtumattomalle risteilymatkalle ainutlaatuisten saaristomaisemien ja historiallisten nähtävyyksien pariin. Tutustu Savonlinnan sydämeen ja sen ympäröivään luontoon risteilykokemuksen kautta, joka tarjoaa sekä rentoutumista että seikkailua.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Suomen Merimies-Unionilla on mukavia mökkejä vuokrattavana jäsenistölleen.

Unionin mökkien vuokraus

Unionin mökkejä ja lomakohteita voi varata ja maksaa varaussivuston kautta. Suurimpaan osaan mökeistä voi tehdä varauksia viikoksi tai puolikkaaksi viikoksi, vaihtopäivät ovat maanantai ja torstai. Sivulta näet mökkien varaustilanteen ja voit etsiä sopivaa mökkiä tietylle viikolle

Tutustukaa SMU:n jäsenetuihin ja mökkien varaussivustoon alla olevista painikkeista.

Himoksen ja Tahkon mökkeihin otetaan varauksia vain viikoksi kerrallaan maanantaista maanantaihin, muihin mökkeihin voi varata myös puolikkaita viikkoja. Puolikkaat viikot varataan maanantaista torstaihin tai torstaista maanantaihin, eli vaihtopäivät ovat maanantai ja torstai. Näiden varausten hinta lasketaan vuorokausihinnan perusteella.

Varausohjeet

Varaussivuston etusivulta pääsee tutustumaan mökkeihin linkistä "Mökit". "Kalenteri" -linkistä pääsee näkemään kaikkien kohteiden varaustilanteen.

Mökit varataan viikoksi tai puoleksi viikoksi kerrallaan, vaihtopäivä on joko maanantai tai torstai. Varatessa alkupäiväksi valitaan joko maanatai tai torstai, samoin loppupäiväksi. Viikoksi varattavat kohteet varataan vain maanantaista maanantaihin. Esimerkiksi alkupäivä maanantai 6.8. ja loppupäivä maanantai 13.8. "Kalenteri" -linkistä voi suoraan valita varattavan viikon. Avainten luovutusajat hakuohjeet löytyvät varaajalle tulevasta sähköpostista. Avainta hakiessa on syytä varautua todistamaan henkilöllisyys.

Sesonkiaikojen varaukset arvotaan entiseen malliin ja niiden varausajoista kerrotaan Merimies-lehdessä sekä näillä verkkosivuilla.

Koska varaajan jäsenyys tarkastetaan ennen varauksen hyväksymistä. Varaaja ei pääse varausta tehdessään suoraan maksamaan varausta, vaan hänelle tulee jäsenyyden tarkastamisen jälkeen sähköpostilla linkki, jonka kautta maksun voi suorittaa ja varauksen vahvistaa. Maksaminen onnistuu kaikkien pankkien nettipankissa.

Jos varauksen tekee viikonloppuna tai iltaisin, niin vahvistusviesti tulee seuraavana arkipäivänä toimistoaikana.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen linkkiä painamalla pääset peruuttamaan maksamattoman varauksen (linkistä avautuvan sivun alalaidassa: "peru tämä varaus"). Jos olet jo maksanut varauksen, ole yhteydessä meihin.

Mökkipuhelin on auki ma - pe klo 9-12 ja 13-15, puh. (09) 6152 020, mutta sitä kautta ei voi varata mökkejä.

Suomen Merimies-Uniolla on mökki mm. Levillä